Shaw D. John Global Food and Agricultural Institutions. London, New-York; Routledge, 2009. 244p
приобрести
скачать
(1674.7 kb.)
Доступные файлы (1):
n1.pdf
1675kb.
14.09.2012 20:02
скачать
Смотрите также:
Hall C.M. Wine, Food, and Tourism Marketing
(
Документ
)
Ricoeur Paul. On Translation
(
Документ
)
Duffy Sean (editor). Medieval Ireland: An Encyclopedia
(
Документ
)
Koltsova O. News Media and Power in Russia
(
Документ
)
Greco L.V., Bruno M.N. Food Science and Technology: New Research
(
Документ
)
Ramachandran B., Justice C.O., Abrams M.J., (eds) Land Remote Sensing and Global Environmental Change (NASA's Earth Observing System and the Science of ASTER and MO
(
Документ
)
Whitaker J. Current Protocols in Food Analytical Chemistry
(
Документ
)
Robinson D. Becoming a Translator. An Introduction to the Theory and Practice of Translation
(
Документ
)
Adria Ferran. Modern Gastronomy: A to Z
(
Документ
)
Schmidt R.H., Rodrick G.E. Food Safety Handbook
(
Документ
)
Mishkin F., Eakins S. Financial Markets and Institutions (5e)
(
Документ
)
Russ J.C. Image Analysis of Food Microstructure
(
Документ
)
Лекции
Лабораторные
Справочники
Эссе
Вопросы
Стандарты
Учебный материал
© nashaucheba.ru
При копировании укажите ссылку.
обратиться к администрации