Whitaker J. Current Protocols in Food Analytical Chemistry
приобрести
скачать
(17641 kb.)
Доступные файлы (1):
n1.pdf
17641kb.
01.06.2012 11:51
скачать
Смотрите также:
Costa Lucio G., Hodgson Е. (еd.) Current Protocols In Toxicology
(
Документ
)
Gallagher S.R., Wiley E.A. (Editors). Current Protocols Essential Laboratory Techniques
(
Документ
)
Greco L.V., Bruno M.N. Food Science and Technology: New Research
(
Документ
)
Adria Ferran. Modern Gastronomy: A to Z
(
Документ
)
Bignozzi C.A. (ed.) Photocatalysis [Topics in Current Chemistry 303]
(
Документ
)
John M. deMan, PhD. Principles of Food Chemistry. Third Edition
(
Документ
)
Russ J.C. Image Analysis of Food Microstructure
(
Документ
)
Drews A.W. (ed.). Manual on Hydrocarbon Analysis
(
Документ
)
Patai S., Rappoport Z. (ed.). The chemistry of functional groups. Volume 1. The Chemistry of Dienes and Polyenes
(
Документ
)
Shaw D. John Global Food and Agricultural Institutions. London, New-York; Routledge, 2009. 244p
(
Документ
)
Hall C.M. Wine, Food, and Tourism Marketing
(
Документ
)
Gallagher R., Ingram P. Chemistry Made Clear. GCSE edition
(
Документ
)
Лекции
Лабораторные
Справочники
Эссе
Вопросы
Стандарты
Учебный материал
© nashaucheba.ru
При копировании укажите ссылку.
обратиться к администрации